5.11 Tactical

 

Hos Oslo Skytesenter fører vi 5.11 Tacticals kolleksjon. Dette er et internasjonalt anerkjent merke, spesielt utviklet for folk i tøffere bevegelse. 5.11 Tacticals slagord er “Always be ready” (vær alltid beredt). Dette slagordet har formet alle produkter i kolleksjonen, som blant annet består av:

  • Klær og sko
  • Hansker
  • Sekker og bager
  • Kniver og hylstre

Det hele startet med et par bukser

5.11 Pants ble skapt av fjellklatrer Royal Robbins i California i 1968. På en klatretur merket han at buksene hans ikke var ideelle for fjellklatring, og bestemte seg for å designe et par bukser som var mer holdbare og med bedre funksjonalitet. I 1992 begynte FBI Training Academy å bruke 5.11. Dermed startet et samarbeid som har vart i flere tiår, og som har inspirert 5.11 til å produsere klær spesielt utviklet for offentlige tjenestefolk.

Fra 2003 begynte 5.11 Tactical å utvikle en omfattende serie med klær og tilbehør spesielt tiltenkt ansatte i politiet. 5.11s designere arbeider tett sammen med eksperter på offentlig sikkerhet, for å skape klær som møter behovene til ekte mennesker ute i felten. I 2012 skapte 5.11 en egen kvinnekolleksjon med bedre passform. I dag selger 5.11 uniformer av høyeste kvalitet tilpasset både kvinner og menn innen brann- og politietaten. 5.11 Tacticals kolleksjon inkluderer også klær spesielt utviklet for villmark og trening.

Oslo Skytesenter fører klær og utstyr fra 5.11 Tactical

5.11 Tactical er et svært populært merke blant folk som driver med jakt og skyting. Klærne deres er lette å bevege seg i, puster godt og tåler all slags vær. 5.11 Stryke pants er spesielt populære fordi de er slitesterke og funksjonelle. De kommer i flere farger.

5.11 Tactical boots er utviklet for støtte og komfort av både fot og ankel hele dagen. Vibram MegaGrip såleteknologi gir deg solid feste på både våte og tørre underlag. Vi anbefaler Atac 6” Boot dersom du ønsker en lav modell, og Atac 8” Boot for støtte og beskyttelse oppover ankel og legger.

5.1 Tactical 5-IN-1 Jacket er en jakke med en rekke funksjonaliteter og bruksområder. Dersom du ønsker en jakke som kan tilpasses vær og klima, er dette jakken for deg. Her får du blant annet funksjonaliteter som:

  • Vanntett og pustende materiale
  • Innlegg av fleece som kan tas av
  • Innerlomme for dokumenter
  • ID-paneler på bryst og rygg
  • Glidelås på sidene for ventilasjon

5.11 Tacticals kolleksjon kan bestilles fra vår nettbutikk. Ta gjerne kontakt dersom du trenger råd og veiledning.

Oslo Skytesenter
Våre kompetente ansatte er alltid tilgjengelig for råd og veiledning på senteret. Ta gjerne kontakt med oss, enten du er en erfaren skytter eller nybegynner.

Sjekk også 5.11s egen hjemmeside for masse info om de forskjellige produktene: https://www.511tactical.com/

Oslo Skytesenters nettbutikk sender våpen over hele landet. Når du kjøper våpen med hjemlevering, må vi først få tilsendt din godkjente ervervstillatelse per post (komplett hvit, gul og blå del), samt kopi av identifikasjon med bilde. Dette sendes til:

Oslo Skytesenter AS
Haavard Martinsenvei 5
0978 Oslo