Best pris hagle

Best pris hagleBest pris hagleBest pris hagleBest pris hagle

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du kjøpe hagle for første gang er du kanskje ute etter hagle til den beste prisen. For nybegynnere er det absolutt å anbefale å starte med en hagle til rimelig pris, og deretter oppgradere. Her veileder vi deg når du skal kjøpe hagle, og gir noen råd om hva best pris innebærer.

For å kjøpe hagle må du ha gyldig våpenkort

For å ta det viktigste først: skal du kjøpe, få eller arve hagle eller annet skytevåpen, må du først søke om tillatelse hos politiet. Dette gjelder også registreringspliktige våpendeler, som for eksempel løp. Informasjon om hva som er registreringspliktig kan du finne i Lov om skytevåpen og ammunisjon (våpenloven). Slik søker du:

  • Søknadsskjemaet “Søknad om tillatelse til å erverve og inneha skytevåpen og våpendeler” finner du på nærmeste politistasjon
  • Ha med gyldig legitimasjon med bilde
  • Ha med bekreftelse på at du har et våpenskap
  • På politiets nettsider finner du oversikt over hvilke vedlegg du må ha til søknaden
  • Lever søknaden til våpenkontoret i politidistriktet ditt

Hagle til best pris

Hvis du er ute etter å kjøpe hagle, har du kanskje gjort noen undersøkelser på forhånd. Da har du sikkert merket at det finnes mange råd for og imot både det ene og det andre. Valg av hagle er en smakssak, akkurat som med det meste her i livet. Det viktigste er at du velger en hagle som er tilpasset deg og dine behov. Vi vil anbefale deg å rådføre deg med en ekspert i en våpenbutikk, dersom du er usikker. Kom gjerne innom oss på Oslo Skytesenter for råd og veiledning. Våre ansatte har bred kompetanse innen skytevåpen og tilbehør, og er alltid tilgjengelige for våre besøkende.

Vi arrangerer jevnlige sikkerhetskurs og veiledningstimer, hvor du også kan få gode råd. Her finner du oversikt over aktuelle kurs og oppfølgingstimer.

For nybegynnere kan det være lurt å velge en hagle som er rimelig i pris, som du for eksempel kan bruke mens du undersøker om jakt er noe for deg. Winchester SXP Defender Marine Inv+Kal.12 pumpehagle kan være et godt sted å starte. Fordelen med pumpehagle er at de er lette å demontere og vedlikeholde, og at det er enkelt å lade om når du sitter på en trang post.

Etter at du har drevet med hagle en stund, kan det tenkes at du ønsker å oppgradere til en kraftigere og mer robust modell. Hagler leveres både som enkeltskuddshagler med dobbeltløp, og i halvautomatisk utførelse. Hos Oslo Skytesenter fører vi hagler i flere utførelser med kaliber 12, fra de anerkjente merkene Browning og Winchester.

Best pris på hagle

Hva haglen kommer til å koste, er altså helt opp til dine behov og personlige preferanser. Hva som er best pris på hagle blir derfor en individuell vurdering for hver enkelt. Det kan være nyttig å tenke på hvor mye du er villig til å spandere på en hagle, og hvor lenge du ser for deg å bruke den.

Hvis du vet hvilken hagle du ønsker å kjøpe, er det også mulig å kjøpe den brukt. Noen gode råd ved bruktkjøp kan være å sjekke våpennummeret på haglen hos politiet, og få en børsemaker til å vurdere kvalitet og slitasje.

Våpenhvelv

Entusiastiske skyttere og andre interesserte kommer langveisfra for å se Oslo Skytesenters våpenhvelv. På veggene henger jaktrifler og hagler på rekke og rad, og i glasskuffene ligger pistolene pent presentert. Hvis du ønsker å kjenne på våpnene, har vi et flott eikebord dedikert til produktpresentasjon. Velkommen skal du være!

Åpningstidene våre finner du her.