Best pris rifle

Best pris rifleBest pris rifle Best pris rifle Best pris rifle

 

 

 

 

 

 

 

Skal du på jakt? Er det på tide med en ny rifle? Da ser du kanskje etter noen som kan tilby rifler til best pris? Da kan vi anbefale deg å ta en titt i våre produkter hos Oslo Skytesenter.

Stort utvalg

Vi kan tilby rifler fra priser som 5995,-, og vi fører blant annet rifler fra Browning, Chiappa, Kimber, Sako og fler. Er du usikker på hvilken rifle som passer best til dine behov, er også dette noe vi kan være behjelpelige med. Vi har et stort utvalg i rifler, hagler, og håndvåpen. Vi har også andre produkter som ammunisjon, fritidsklær og våpentilbehør.

Ønsker du å se mer av hva vi kan tilby av rifler kan du enten ta en titt her eller komme innom skytesenteret vårt.

Vi hjelper deg med valg av rifle

Ser du etter noen som har lang erfaring og som ønsker å gi deg de beste rådene i jaktsesongen, har du kommet til rett sted. Alle våre ansatte har bred erfaring, og du vil alltid få veiledning og råd til enhver tid.

Vi er et skytesenter som tilbyr innendørs skytebaner og et stort utvalg av utleievåpen. Hos oss vil du få muligheten til å prøve luftgeværet før du kjøper det, og vår policy er ”try before you buy”. Vi ønsker å gi deg muligheten til å dra hjem med en rifle som passer for ditt behov og bruk til best pris.

Vi kan også tilby: Arrangement med skytebane

Vi har også muligheten til å hjelpe vennegjengen eller firmaet med arrangement. Deltakerne behøver ingen erfaring fra før. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste arrangement, kan du ta en titt her for firmafester og her for vennegrupper eller utdrikningslag.

Vi tilbyr også sikkerhets- og nybegynnerkurs for den uerfarne. Det er viktig å huske på at skyting og jakt er en sport som stiller strenge krav, og derfor bør en være sikker på at en er i stand til å håndtere håndvåpen på en sikker og forsvarlig måte.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby av rifler eller andre produkter, kan du kontakte oss per telefon 406 91 900 eller fylle ut vårt kontaktskjema.