Firmaarrangement

 

Teambuilding, kick off, starten på julebordet. en feiring av gode resultater! En garantert snakkis på arbeidsplassen!

Pistolskyting er en spennende opplevelse som gir mersmak. Dette er en skikkelig Ice breaker! Etter avsluttet arrangement er stemningen i taket. Før og etter skytingen kan gruppen slappe av i vår Shooters Lounge. Alle pakkene inkluderer Instruktør, forbruk av ammunisjon, skiver, leie av våpen, baneleie og annet nødvendlig tilbehør.

Pakke 1 Finpistol

Skyting med finpistol kal. 22lr. En introduksjon til pistolskyting og en fin opplevelse.

Pris pr. person kr 550,-

 

Pakke 2 Grovpistol

En oppgradering av finpistolpakken. I denne pakken inkluderes det også skyting med 9mm grovpistol. Pistol i kaliber 9mm er brukt av det norske forsvaret og politi.  Kaliber: 22lr og 9mm. En pistol i grovkaliber kjennes godt. Anbefales!

Pris pr. person kr 750,-

 

Pakke 3 Magnum

Magnumpakken inkluderer skyting med finpistol i kaliber .22LR, revolver i .38 Spesial (tidligere brukt av politiet) og revolver i kaliber .357 magnum.  Kaliber: 22 LR , .38 Special og .357 Magnum.Vår mest populære pakke. En spektakular opplevelse som man ikke glemmer så lett!

Pris pr. person kr 1150,-

 

Pakke 4  Magnum +

En oppgradering av magnumpakken. I denne pakken inkluderes det også skyting med 9mm grovpistol. Pistol i kaliber 9mm er brukt av det norske forsvaret og politi. I denne pakken skyter du med alle de mest populære håndvåpnene. Kaliber 22lr, .38 spesial, 9mm, og .357 magnum. En knallbra opplevelse!

Pris pr. person kr. 1400,-

 

Super Magnum (tilleggsmulighet for pakke 3 og 4)

Du kan toppe pakke 3 og pakke 4 ved å legge til enda en ekstra serie med revolver i kaliber .44 Magnum. Dette er noe av det kraftigste man kan kjøpe i Norge. Skikkelig heftig trøkk!

Pris pr. person kr. 250,-

 

GÅ TIL BOOKING