FIRMAARRANGEMENT OG PRIVATARRANGEMENT

Pistolskyting er en spennende opplevelse som gir mersmak. Dette er en skikkelig Ice breaker! Etter avsluttet arrangement er stemningen i taket. En garantert snakkis på kontoret etterpå!

Før og etter skytingen kan gruppen slappe av i vår Shooters Lounge. Alle pakkene inkluderer Instruktør, forbruk av ammunisjon, skiver, leie av våpen, baneleie og annet nødvendlig tilbehør.

Åpent for bookinger hver hele time fra 15:00 til 21:00 på hverdager, 11:00 til 15:00 på lørdager

 

Velg mellom 4 ulike programmer:

Pakke 1 Finpistol

Skyting med finpistol kal. 22lr. En introduksjon til pistolskyting og en fin opplevelse.

Pris pr. person kr 590,-

 

Pakke 2 Grovpistol

En oppgradering av finpistolpakken. I denne pakken inkluderes det også skyting med 9mm grovpistol. Pistol i kaliber 9mm er brukt av det norske forsvaret og politi.  Kaliber: 22lr og 9mm. En pistol i grovkaliber kjennes godt. Anbefales!

Pris pr. person kr 850,-

 

Pakke 3 Magnum

Magnumpakken inkluderer skyting med finpistol i kaliber .22LR, grovpistol 9mm og revolver i kaliber .357 Magnum. Vår mest populære pakke. En spektakular opplevelse som man ikke glemmer så lett!

Pris pr. person kr 1150,-

 

Pakke 4  Magnum +

En oppgradering av magnumpakken. I denne pakken inkluderes det også skyting med 44 magnum.  I denne pakken skyter du med alle de mest populære håndvåpnene. Kaliber 22lr, 9mm, .357 magnum og 44 magnum. En knallbra opplevelse!

Pris pr. person kr. 1450,-

 

Super Magnum (tilleggs mulighet for pakke 3 og 4)

Du kan toppe pakke 3 og pakke 4 ved å legge til enda en ekstra serie med revolver i kaliber .460 Magnum. Dette er det kraftigste håndvåpenkaliberet som er tillatt i Norge. Skikkelig heftig trøkk!

Pris pr. person kr. 300,-

 

 

 

KONTAKT OSS FOR BOOKING!

Fyll ut kontaktskjema under med ønsket dato og klokkeslett samt antall deltagere og send inn så kontakter vi deg!

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Her er vi