Oslo Skytesenter legger ned driften og vi tilbyr dessverre ikke denne type arrangementer lenger.

Firmaarrangement med Pistolskyting

Kickoff, firmaarrangement, teambuilding. Uansett hva du kaller det, hva med å prøve pistolskyting? Kickstart julebordet, firmafesten, ta med kunder og leverandører, eller kanskje venner og familie på en opplevelse de sent glemmer. Oslo Skytesenter har lang erfaring med skytearrangementer for grupper av personer med eller uten tidligere erfaring. Sammen med en instruktør skytes et program med mye action. Man velger selv hvilket program og hvor kraftige håndvåpen man ønsker. Magnumpakkene gir de bredeste glisene!

Pistolskyting er en spennende og adrenalinfylt opplevelse som gir mersmak. Etter avsluttet arrangement er stemningen i taket. En garantert snakkis på kontoret etterpå!

Før skytingen kan gruppen slappe av i vår Shooters Lounge for en liten sikkerhetsgjennomgang. Alle pakkene inkluderer instruktør, forbruk av ammunisjon, skiver, leie av våpen, baneleie og annet nødvendig tilbehør.

Velg mellom 4 ulike programmer:

Pakke 1 Finpistol

Skyting med finpistol kaliber 22lr. En introduksjon til pistolskyting og en fin opplevelse.

Pris pr. person kr 590,-

Pakke 2 Grovpistol

En oppgradering av finpistolpakken. I denne pakken inkluderes det også skyting med 9mm grovpistol. Pistol i kaliber 9mm er brukt av det norske forsvaret og politiet.  Vi skyter med pistol i kaliber 22lr og pistol i kaliber 9mm. En pistol i grovkaliber kjennes godt. Anbefales!

Pris pr. person kr 850,-

Pakke 3 Magnum Revolver

Magnumpakken inkluderer skyting med finpistol i kaliber 22lr, grovpistol i kaliber 9mm og revolver i kaliber .357 Magnum. Vår mest populære pakke. En spektakulær opplevelse som man ikke glemmer så lett!

Pris pr. person kr 1150,-

Pakke 4  Magnum +

En oppgradering av Magnumpakken. I denne pakken inkluderes det også skyting med revolver i kaliber 44 Magnum.  I denne pakken skyter du med alle de mest populære håndvåpnene. Pistol i kaliber 22lr, pistol i kaliber 9mm, revolver i kaliber .357 Magnum og det toppes med den heftige revolver 44 Magnum. En knall bra opplevelse! Denne skytepakken glemmer dere ikke lett. Her topper du det meste…

Pris pr. person kr. 1450,-

Super Magnum (tilleggs mulighet for pakke 3 og 4)

Du kan toppe pakke 3 og pakke 4 i ditt firmaarrangement ved å legge til enda en ekstra 2 skudds serie med revolver i kaliber .460 Magnum. Dette er det kraftigste håndvåpen kaliberet som er tillatt i Norge. Dette er en opplevelse du garantert husker resten av livet.

Pris pr. person kr. 300,-