Fritidsklær

Driver du med skytesport eller annen type sport som for eksempel jakt? For at du skal være så komfortabel som mulig er det viktig å ha gode fritidsklær. Det er viktig å ha klær du kan bevege seg fritt i slik at de ikke står i veien for god teknikk når du er på skytebanen.

Hos Oslo Skytesenter kan vi blant annet tilby fritidsklær som sko, bukser, polo, overdeler, sokker og mye mer. Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby eller hva som passer best for deg? Vi hjelper deg gjerne med å finne klærne som passer best for deg og dine behov.

Fritidsklær skal være lette og bevegelige

Er du mye på jakt og går mye i skog og mark, kan det være hensiktsmessig å bruke overdeler som er lette og som puster for at du skal holde deg mest mulig avkjølt eller varm når det trengs. I tillegg skal fritidsklær være lette å bevege seg i, slik at du kun behøver å konsentrere deg om jakten.

Jakker

Jakker med mye lommeplass kan være praktisk til den som går mye på tur og jakt. På denne måten slipper du å måtte dra med deg en sekk, men heller putte det du behøver i de diverse lommene. I tillegg er det praktisk om jakken er vanntett og vannavstøtende eller eventuelt vanntett, og vindtett.

Vi kan blant annet tilby en ”5-in-1 Jacket” som passer til alle typer vær og som har mange lommer. I tillegg kan du ta ut innerforet av fleece slik at du kan bruke den på de mindre kalde dagene. Jakken gir også mye rom for bevegelighet, slik at du kan bevege deg fritt i skogen.

Jakke - fritidsklær Jakke - fritidsklær Jakke - fritidsklær

 

 

 

 

 

 

 

Overdeler

En komplett garderobe med fritidsklær krever også gode overdeler som lar huden puste slik at du ikke behøver å bekymre deg for å være klam og svett på turen. Her kan vi blant annet tilby ”Utili-T Short Sleeve Tee” som kommer i tre pakninger. Dette er t-skjorter som er designet for å holde deg tørr samt gi deg full bevegelighet.

På de kaldere dagene er det viktig å holde seg varm uten å måtte kle på seg altfor mye tøy. Her kan vi anbefale vår ”5.11 Recon Half Zip” fleecetrøye. Dette er en langermet genser som vil holde deg varm gjennom hele dagen.

Disse, og mange andre overdeler finner du blant våre fritidsklær.

Genser - fritidsklær t-skjorte - fritidsklær Genser - fritidsklær

 

 

 

 

 

 

 

Bukser

En behagelig og komfortabel bukse som lar deg bevege deg fritt samt har et slitesterkt materiale og strecth, er et must for den som ønsker et komplett sett med fritidsklær. Her kan vi anbefale vår ”Apex” bukse som har alle de ovenstående egenskapene. Denne buksen har blant annet et sted for kniver og andre ting du måtte bære med deg på tur.

Bukse - fritidsklær Bukse - fritidsklær Bukse - fritidsklær

 

 

 

 

 

 

 

Sko og støvler

Som alle andre deler av fritidsklær, er også sko en viktig del av det å være komfortabel på tur. Her er det viktig at skoene holder seg på foten, og at de tåler å tråkke i skog og mark.

støvel - fritidsklær sko - fritidsklær Tursko - fritidsklær