Fritidsklær

Driver du med skytesport eller en annen type sport som for eksempel jakt? For at du skal kunne yte optimalt og være så komfortabel som mulig, er det viktig å ha gode fritidsklær. Innen skytesport er det viktig å kunne bevege seg fritt, og at klærne ikke er i veien for god teknikk på skytebanen.

Stort utvalg fritidsklær

Hos Oslo Skytesenter har vi et stort utvalg fritidsklær med sko, bukser, polo, overdeler, sokker og mye mer. Ønsker du å se utvalget av fritidsklær, eller ønsker råd om hvilke klær som passer best for deg og dine behov? Kom innom Oslo Skytesenter. Vi hjelper deg gjerne med å finne klærne som passer akkurat deg.

Fritidsklær skal være lette og bevegelige

Er du mye på jakt og beveger deg i skog og mark, er det en stor fordel å bruke fritidsklær som er lette og puster. På den måten kan du holde deg mest mulig avkjølt eller varm etter behov. I tillegg skal fritidsklær være lette å bevege seg i slik at du kan konsentrere deg om jakten.

Jakker

Går du mye på tur og jakt er det praktisk å investere i jakker med mange lommer. På den måten kan man legge det viktigste i lommene og ha enkel tilgang til nødvendig utstyr. Jakken bør i tillegg være vanntett eller vannavstøtende og vindtett.

Hos Oslo Skytesenter fører vi den populære kolleksjonen 5.11 Tactical. Dette er et internasjonalt anerkjent merke spesielt utviklet for folk i tøffere bevegelse. Vi kan blant annet tilby 5.11 Tactical 5-IN-1 Jacket med en rekke funksjonaliteter og bruksområder. Ønsker du en jakke som kan tilpasses til vær og klima og med mange lommer, er dette jakken for deg. Her får du blant annet innlegg av fleece som kan tas av, vanntette og pustende materialer og glidelås i sidene for ventilasjon. Jakken gir mye rom for bevegelighet, slik at du kan bevege deg fritt i skogen.

Disse, og mange andre produkter finner du blant våre fritidsklær:

Jakke - fritidsklær Jakke - fritidsklær Jakke - fritidsklær

 

 

 

 

 

 

 

Overdeler

En komplett garderobe med fritidsklær krever også gode overdeler som lar huden puste fritt, slik at du slipper å bli klam og svett på turen. Innen overdeler kan vi blant annet tilby Utili-T Short Sleeve Tee som selges i 3-pakk. Denne t-skjorten er designet for å holde deg tørr, samtidig som du får full bevegelighet.

På de kaldere dagene er det viktig å holde seg varm uten å måtte kle på seg altfor mye tøy. Her kan vi anbefale fleecetrøyen 5.11 Recon Half Zip. Dette er en langermet genser som vil holde deg varm gjennom hele dagen.

Disse, og mange andre produkter finner du blant våre fritidsklær:

Genser - fritidsklær t-skjorte - fritidsklær Genser - fritidsklær

 

 

 

 

 

 

 

Bukser

En behagelig og komfortabel bukse som lar deg bevege deg fritt samt har et slitesterkt materiale og strecth, er helt nødvendig for den som ønsker et komplett sett med fritidsklær. Her kan vi anbefale vår Apex bukse som har alle de ovenstående egenskapene. Denne buksen har blant annet spesielle lommer for kniver og andre ting du måtte bære med deg på tur. Buksen kommer i svart og kaki, og er ideelle for god kamuflasje.

Disse, og mange andre produkter finner du blant våre fritidsklær:

Bukse - fritidsklær Bukse - fritidsklær Bukse - fritidsklær

 

 

 

 

 

 

 

Sko og støvler

Et sett fritidsklær er ikke komplett uten et godt par sko. På tur er det viktig å være komfortabel på føttene, samtidig som man holder seg tørr og varm. Skoene skal også gi god støtte til kroppen, og de må tåle å tråkke gjennom skog og mark. Fra det populære merket 5.11 Tactical kommer gode sko og støvler som er utviklet for å gi støtte og komfort til både fot og ankel hele dagen. Vibram MegaGrip såleteknologi sørger for solid feste på både våte og tørre underlag. Vi kan anbefale Atac 6” Boot for deg som ønsker en lav modell, og Atac 8” Boot for deg som ønsker støtte og beskyttelse oppover anklene.

Disse, og mange andre produkter finner du blant våre fritidsklær:

støvel - fritidsklær sko - fritidsklær Tursko - fritidsklær

Alt du trenger til jakt og skytesport

Hos Oslo Skytesenter har vi alt du trenger til jakt og skytesport. Vi kan tilby et stort utvalg av både fritidsklær, våpen og tilbehør. Her er noen av de mest populære produktene i nettbutikken akkurat nå:

Kikkertsikte

Et kikkertsikte er et viktig hjelpemiddel for deg som ønsker å forbedre treffsikkerheten. Hos Oslo Skytesenter har vi kikkertsikte i alle prisklasser og fra mange forskjellige produsenter. Kikkertsikter leveres med ulike funksjoner for forstørrelse, enten fast eller justerbar. Jo høyere kvaliteten er, jo mer nøyaktig er innstillingene. Noen modeller har justeringer for å flytte retikkelet opp, ned eller sideveis, og noen har parallaksejustering som lar deg endre fokus.  

Luftgevær

Luftgevær gir mange timer med morsom skytetrening. Mange har et luftgevær liggende på hytta som brukes til skytekonkurranser for hele familien. Dersom barn og unge skal skyte må dette gjøres under oppsyn av ansvarlige voksne. Alt du trenger i tillegg til luftgevær og skudd, er en blink og et trygt område hvor det ikke er fare for å skade eller skremme mennesker eller dyr. Sørg for at bakgrunnen er trygg å skyte mot i tilfelle du bommer på blinken.

Ammunisjon

Ammunisjon er naturlig nok en viktig del av jakt og skytesport, og noe vi selger mye av hos Oslo Skytesenter. For å kjøpe ammunisjon må man være våpeneier og vise gyldig våpenkort. Er du usikker på hvilken ammunisjon du trenger kan våre dyktige ansatte hjelpe deg ved senteret.

Pistol og håndvåpen

Et håndvåpen som pistol brukes av skyttere i konkurranser, feltskyting og trening. Hos Oslo Skytesenter har vi pistoler og revolvere fra blant andre Colt, Beretta, Gamo, Coonan og mange flere produsenter. Håndvåpen kommer i mange ulike prisklasser og er beregnet for ulike behov. Våre ansatte kan hjelpe deg med å finne riktig håndvåpen, og hos oss kan du teste pistolen før du kjøper.

Vårt motto er: “Try before you buy”.

Velkommen til Oslo Skytesenter

Velkommen til Oslo Skytesenter for en hyggelig handel av fritidsklær, våpen og tilbehør. Vi har åpent mandag til fredag kl. 12.00-21.00, lørdag kl. 11.00-16.00 og søndag kl. 13.00-16.00. Vi har mange forskjellige skytebaner, inkludert pistolbane på opptil 25 meter og Norges eneste skytekino.