Oslo Skytesenter legger ned driften og vi tilbyr dessverre ikke denne type arrangementer lenger.

 

Grovkurs for medlemmer i Stor-Oslo Skyteklubb

Kurset er for medlemmer i Stor-Oslo Skyteklubb (SOS) som har tatt nybegynner- og sikkerhetskurs hos oss. Grovkaliberkurset er et påbyggingskurs i grove kalibre som 9 mm pistol, 357 Magnum revolver og større kalibre. Vi tar frem mange våpen som du skyter med denne kvelden. Alle med kalibre over kaliber .22 finpistol. Du vil derfor få litt innføring i og forståelse for, hva alle kalibre står for når du har skutt med de. Du kan melde deg på kort tid etter nybegynner kurset, men du må skyte minst 5x treninger før du går på grovkurset, dette for å få litt grunntrening. Sammen med Stor-Oslo Skyteklubb tilbyr dette kurset for at du sammen med instruktør skal lære deg å håndtere grøvre kalibre og den økte rekylen dette gir. Du lærer tohåndskyting.

Etter kurset gir det deg mulighet til å skyte med alle grovkaliber klubbvåpen vi har både på regulære treninger (alle dager i uken) og på klubbkonkurranser .

Kurset går over en kveld og starter kl 18.00. Etter at kurset er ferdig, ca kl 20.00, kan du låne våpen gratis og det er fri baneleie ut kvelden. Du betaler kun for ammo du bruker og eventuelt skive.

Velkommen

Kurset koster 1290,- pr pers.

Grovkurs VIP

Vi tilbyr også Grovkurset som VIP kurs. Inneholdet er det samme som ordinært kurs, men lagt til rette for mindre grupper fra 1 til 4 personer og tidspunktet tilpasses etter ønske fra dere. Da gruppen er mindre vil instruktøren ha bedre tid til den enkelte og det blir muligheter for å prøve flere våpen.

VIP-kurs koster kr 3500,- pr pers.

 

NB: Gjelder kun for grovkaliberskyting på Oslo Skytesenters skytebane. 6 måneders regulær klubbtrening med 22lr gir deg også kvalifikasjon til å skyte grovpistol.