Coonan_Magtech_kampanje

Coonan Inc. 1911 kaliber .357 Magnum

Har du tenkt på at du like gjerne kan bruke pistol som revolver i Magnum 1 Felt? Vær unik, eie den råeste 1911-pistolen i feltet, opplev lavere følt rekyl. Velg mellom faste eller justerbare sikter, stainless finish, sort finish, digi camo finish, compact, med eller uten compensator! Long dust cover, crispt avtrekk og to magasiner medfølger.

 

 

Coonan Inc. er et selskap fra Minnesota, USA som spesialiserer seg i deres unike magnum 1911 pistoler.
Dan Coonan designet og bygget .357 Magnum 1911 Automatic etter en diskusjon med en college romkamerat over hva som var bedre, en .357 Magnum revolver eller en .45 pistol.
Coonan argumenterte for .45 pistol, men innrømmet også at 357. magnum patronen hadde egenskaper med betydelige ballistiske fordeler.
Etter dette bestemte Coonan rett og slett seg for at det var rom for å smelte det beste fra begge systemer.
Coonan bygde 1911 pistol i .357 Magnum som del av et skoleprosjekt som ga ham seks college poeng.
Coonan begynte å produsere håndvåpenet til en svært entusiastisk markedet som etterlyste en enkel semi-automatisk pistol med .357 Magnum`s knusende kraft.

Vi har hatt gleden av å representere COONAN INC i Norge nå i et år og har fått en tilbakemelding fra en av våre kunder som har skutt med Coonan nå i et år . Han sier som følger om sitt våpen:

» Robust 1911 pistol i herlige 357 Magnum. Denne kan med enkelhet håndteres av de aller fleste. En noe større 1911 enn vanlig, men undertegnede er bare 1,60 høy og etter å ha testet denne en gang, måtte jeg bare ha en selv. Store gripeflater tenker du kanskje nå, ja noe større men klarer du en vanlig 1911 pistol klarer du med enkelhet denne også. .357 Magnum er en patron med mye lys og lyd, og det får du også her i pistol også. Et knallvåpen som sklir rett inn i Magnum klasse 1. Denne skyter jeg både en og to hånds uten problemer, da rekylen er langt mykere i denne 5″ varianten enn noen revolver jeg har eid tidligere. Full lengde «dust-cover» lange glideflater med store kontaktflater. Bygget som en hvilken som helst 1911, med kort piperekyl pluss integrert materampe i pipen. Kort presist hengslet avtrekk, med lite vandring. Stor lett tilgjengelig sleide-stopp, for betjening med en hånd. En 1911 uten hengslet lenkestykke under pipe, (der pipe låses sammen med ramme, med sleide-stopp) men samme pipelås som Browning Hi-Power, Glock og CZ75 med andre pr i dag. Kommer levert med 2 magasiner, pluss ekstra rekylfjær for 38spl. Denne fungerer nok best på 38spl + P ladninger. Jeg skaffet en tredje rekylfjær på 10lb også, og da går denne pistolen knirkefritt på 38 fabrikk ammunisjon med 158grains prosjektil. Jeg har nettopp skutt den med Magtech, Sellier&Bellot og Fiocchi uten problemer. Fine positive utkast med god klaring fra våpenet. Jeg gikk fra revolver til pistol i .357 Magnum, for et år siden nå og blir bare mere og mere glad i denne pistolen.»

Top