GROVKURS VIP PISTOL:

Skyting er en sport hvor grunnkunnskaper er avgjørende for å lykkes. Ved håndtering av grovere og kraftigere våpen blir grunnteknikkene alfa og omega. I den forbindelse tilbyr Oslo Skytesenter i samarbeid med Stor Oslo Skyteklubb nå grovkurs for sine medlemmer. Kurset tar for seg både teori av grunnleggende skyteteknikker og praktisk skyting. Kurset passer godt for nybegynnere som i forkant har vært på banen noen ganger og skutt med finkalibret våpen. Kurset passer også godt for skyttere som vurderer å kjøpe våpen.

Grovkurs VIP varer omtrent 1,5 time

Kurset forutsetter at du tidligere har bestått sikkerhetskurs for nybegynnere. Medlemskap i Stor-Oslo Skyteklubb. Minimum 5 ganger på banen.  VIP kurset inneholder det samme som ordinært grovkurs, men det er bare deg og eventuellt en venn/venninne/kammerat som deltar og kurset arrangeres når det passer best for deg – alle hverdager mellom kl1200 og kl 1930. Kontakt oss på kundeservice@osloskytesenter.no eller telefon 406 91 900 for å avtale tid.

Aldersgrense for kurset er 19 år, 15 år hvis kurset tas sammen med foresatt.
 
KURSINNHOLD:

Praktisk skyting på bane med en rekke forskjellige grov kaliber våpen med instruktør. Gjennomgang av grunnleggende skyteteknikker som grep, skytestilling, vektbalanse og rekylopptak.

FORDELER:

Gir skytteren mulighet til å leie kraftige grovkaliber våpen på banen. Gir skytteren grunnleggende skyteteknikker, avgjørende for håndtering av kraftige våpen. Du får skutt med flere forskjellige kraftige våpen under kyndig veiledning. Kjøp av eget våpen blir lettere og du får bedre forutsetning for riktig valg.

Kurset koster 3900,- ved 1 person, og 2600,- pr person ved 2 eller flere.

Top