NYBEGYNNER SIKKERHETSKURS FOR PISTOL VIP:

Skyting er en sport som stiller strenge krav til sikkerhet. I den forbindelse holder Oslo Skytesenter i samarbeid med Stor Oslo Skyteklubb med jevne mellomrom sikkerhetskurs. Klubben har holdt nybegynner/sikkerhets kurs i over 20 år. Kurset innebærer både teori og skyting på banen. Etter kurset vil deltagerne være i stand til å håndtere håndvåpen på en sikker og forsvarlig måte og man kan komme på banen å skyte når man ønsker i åpningstiden. I begynnelsen skyter man kun fin kaliber .22LR.

VIP kurset inneholder det samme som ordinært sikkerhetskurs, men det er bare deg og eventuellt en venn/venninne/kamerat som deltar og kurset arrangeres når det passer best for deg – alle hverdager mellom kl1200 og kl 1930. Kontakt oss på kundeservice@osloskytesenter.no eller telefon 406 91 900 for å avtale tid.

KURSETS INNHOLD:

  • Sikkerhetsregler
  • Praktisk skyting på skytebane med instruktør
  • Sikker våpenhåndtering
  • Oppførsel på standplass
  • Innføring i pistolskyting
  • Skyteteknikker og oppfølging
  • Kriterier for våpenkjøp

FORDELER:

Dyktige og erfarne instruktører. Unik innendørs skytebane med skivetrekk i taket og uten kaliber begrensning på håndvåpen. Relasjonsbyggende og godt klubb miljø. Medlemmer får redusert baneleie. Egen lounge kan benyttes. 15% rabatt på skytebriller og hørselsvern etter endt kurs.

PRIS: 

Sikkerhetskurs VIP koster kr 5000,- ved 1 stk deltager, 3500,- pr pers ved flere enn en deltager.  Det obligatoriske medlemskapet koster kr 2190,-.

ALDERSGRENSE: 

19 år, fra 15 år med foresatt og egen avtale.

PÅBYGGING:

GROVKURS: Etter å ha tatt Grovkurs (grovkaliberkurs) kan man benytte alle grovkaliber pistol og revolvere, som f.eks 9mm pistol og .357 Magnum revolver og alle andre håndvåpen vi har. Også tilgjengelig som VIP-kurs.

PERSONLIG KURSING MED INSTRUKTØR: Enten du er nybegynner eller erfaren kan du bedre resultatene dine med personlige kurs i skyting. Spør oss på banen om individuelle kurs.

Top