Ny 50-meter riflebane kun 10 minutter fra Oslo sentrum!

Riflebanen vår er som mye annet med Oslo skytesenter, unik i norsk sammenheng! Her kan du skyte med rifler opp til kaliber 30-06 innendørs i tørt og godt klima uansett vær og vind. Eller dag i uka! Banen er åpen alle dager fra mandag til og med søndag. Banen er 50 meter lang og har elektroniske skivetrekk i taket som gjør at alle de fem standplassene kan betjenes uavhengig av hverandre. Her trenger man ikke ta hensyn til at noen skal frem og klistre, men kkan skyte fritt og effektivt. Systemet fungerer kjempebra! Man kan kombinere med flere typer skiver og blinker etter eget ønske. 

Leie koster 300,- kr pr 30 min , og melder man seg i vår kundeklubb vil man få rabatter. Man vil da få et kundekort og betale 200,- pr gang heretter. Med kundekort kan man kjøpe klippekort og prisene er som følger:

3x kr 450,- (150,- pr gang)

7x kr 875,- (125,- pr gang)

30 minutter er mer en nok til kvalitativ trening, man rekker å skyte rifla god og varm!

Skytesenteret

Fordelt på 2000 m2,  er Oslo Skytesenter med sine topp moderne innendørs skytebaner og sitt brede utvalg av utleievåpen, håndvåpen og rifler, Norges største og mest innovative skytesenter. Senteret har ansatte med bred kompetanse innen jakt, rifle- og pistolskyting som til en hver tid er tilgjengelig for råd og veiledning.

Senteret er åpent for alle!

DSC_0909

DSC_0521

DSC_0958

DSC_0514

Top