NORGES FØRSTE INNENDØRS SKYTEKINO!

OSLO SKYTESENTER kan som eneste skytebane i landet tilby en innendørs skytekino hvor jegere og skyttere kan trene med sine skarpe rifler på bevegelige viltmål og ulike sportsskyttegrener! Dette er perfekt trening og oppkjøring for deg som skal på en drivjakt for første gang, har lett for å skyte for langt bak på elgen eller bare vil vedlikeholde ferdighetene!

I kinoen skyter du med din egen jaktrifle og med skarp ammunisjon slik at treningen blir så realistisk som den kan få blitt. Du får øvd inn dynamikken i skyting på bevegelige mål og kjent rekylen i skuddet på samme måte som i en jaktsituasjon. Ammunisjon kan kjøpes i vår butikk. Vi har et stort utvalg av trenings- og jaktammunisjon av flere fabrikater. Oslo Skytesenter har også rifler tilgjengelig for utleie for deg som ikke har kjøpt din egen jaktrifle enda, eller bare vil prøve noen nytt. Du kan leie boltrifler, rettrekker eller halvautomatisk rifle.

Kinoen har også flere morsomme programmer for sportsskyttere og pistolskyttere! Både statiske og dynamiske filmer med poppere, dueller med mer. Mye morro for deg som skyter med pistol og revolver også!

Skytekinoens åpningstider følger butikkens åpningstider. Unikt for Oslo-området kan du skyte på kvelder og i helger hvor andre skytebaner har stengt. Vi holder åpent 7 dager i uka. Åpningstidene er:

Mandag til fredag    

12:00 til 21:00

Lørdag

11:00 til 16:00

Søndag                        

13:00 til 16:00

Kontakt oss for booking av tid på e-post: kundeservice@osloskytesenter.no

Kinoen leies ut på timesbasis til grupper på 1-5 personer. Prisene er som følger:

kl 1200 – 1500: kr 1400,- pr time pr gruppe.

kl 1500 – 2100: kr 1900,- pr time pr gruppe.

helger kr 1900,- pr time pr gruppe.

Vi tar imot drop-in i skytekinoen når den ikke er booket. Pris kr 690,- pr pers. pr time.

DSC_1275

Vår instruktør veileder vår kunde i skyting på villsvin. Her skytes det med en Browning Bar halvautomatisk jaktrifle, noe som er bra å ha på drivjakt hvor det ofte er nødvendig med raske oppfølgingsskudd.

DSC_1229

Kinoen har flere filmer med nordisk vilt og man kan øve på alt fra stillestående til lett bevegelige til raske bevegelige mål. Her «jaktes» det på flott trofehjort (uten trofeavgift…)

_mg_1718

Skudd mot løpende vilt krever mye av skytteren og man skal aldri ta sjanser med dette. Etter å ha trent jevnlig i kinoen blir du bedre på å mestre dette og samtidig lærer du å kjenne dine begrensninger.

Top