SKYTESENTERET

Fordelt på over 2000 m2,er Oslo Skytesenter med sine topp moderne innendørs skytebaner og sitt brede utvalg av utleievåpen, håndvåpen og rifler, Norges største og mest innovative skytesenter. Senteret har ansatte med bred kompetanse innen jakt og pistolskyting som til en hver tid er tilgjengelig for råd og veiledning.

Våre ansatte

Senteret er åpent for alle!

 

PISTOLBANE

Senterets flaggskip er vår topp moderne innendørs pistolbane bestående av totalt 15 standplasser (11 pistolbaner på 25m og 4 stålbaner). Det er installert et moderne ventilasjonsanlegg som sørger for et godt inneklima. Med vårt unike elektroniske skivetrekk kan du selv bestemme avstand ( 10- 25 meter). Baner er tilrettelagt for alle håndvåpenkaliber. Vi har også kameraovervåkning av skytebanen som brukes som del av kursvirksomheten, og  som en ekstra sikkerhet ovenfor skytterne. Stålbanen har et bredt utvalg av forskjellige stålfigurer og poppere tilgjengelig.

Aldersgrensen på banen er 18 år.  15 år i følge med foresatt (veileder må ha fullført sikkerhetskurs, være medlem av SOS, eller ha egent skytevåpen)

 

50 METER RIFLEBANE

Topp moderne innendørs riflebane med elektronisk skivetrekk. Her kan man når som helst skyte inn rifla, presisjonsteste ammunisjon eller rett og slett bare trene med rifla før jakt eller konkurranse. Skivetrekket i taket gjør at man ikke trenger å vente på «klistrepauser» før man får sett skuddene sine, men kan kjøre skiva tilbake når som helst. Man booker banen for en halvtime av gangen, drop inn er også mulig. Foreløpig begrenset oppad til kaliber 30-06.

SKYTEKINO

Norges første skytekino! Dette er kjempegøy! Her kan man trene med rifle eller håndvåpen på lerrett med bevegelige eller statiske mål. Velg mellom en rekke ulike filmer selv på nettbrettet i kinoen og skyt. Kinoen bookes for grupper på timesbasis. Drop inn er også mulig i mellom bookinger. Vi har utleierifler og selger ammunisjon på senteret.

 

JAKT- OG VÅPENBUTIKK

Oslo Skytesenter har en rikholdig jakt- og våpenforetning med et eksklusivt våpenrom for jakt og pistolskyting. Vi har meget konkurransedyktige priser, god service og  gir en unik kjøpsveiledning. Vår policy er «try before you buy». Butikken har et solid utvalg av hånd- og jaktvåpen i alle priskategorier. Butikken selger også et bredt spekter av ammunisjon for jakt, trening og konkurranse, og har også et solid sortiment av jakt- og skyterelatert tilbehør.

ARRANGEMENT OG EVENTS

Vi har lang erfaring med tilrettelegging av skyte-arrangementer og events for grupper og enkeltpersoner med og uten skyte-erfaring. Enten det er firmaarrangement, utdrikningslag eller venner som vil gjøre noe morsomt og nytt sammen. På vår hovedmeny finner du en oversikt over aktuelle arrangement.

SKYTEKURS OG VEILEDNING

I samarbeid med Stor-Oslo Skyteklubb arrangerer vi jevnlige sikkerhetskurs og veiledningstimer.  Våre erfarende instruktører skreddersyr oppfølgingstimer som passer hvert enkelt skytter. På nettsidens hovedmeny finner du oversikt over aktuelle kurs og oppfølgingstimer.

 

KONKURRANSE

Det holdes gjevnlig klubbkonkurranser på skytesentereret i regi av Stor Oslo Skyteklubb.
Vi har så lagt hold konkurranser i feltskyting og pistolskytegrener tilknyttet Norges Skytterforbund(NSF).

VÅPENHVELV

Våpenvelvet på Oslo Skytesenter er i seg selv en opplevelse verdt, og kunder kommer langveisfra for å beundre vårt utvalg av våpen. På veggene henger jaktrifler og hagler på rekke og rad og I glassskuffene ligger pistolene pent presentert. Ønsker du å ta eller kjenne på våre våpen? Vi har et flott eikebord dedikert til produktpresentasjon.

LUFTVÅPENBANE

Nyetablert luftvåpenbane med internasjonal lengde på 10m. Banen er tilrettelagt for luftpistoler, luftgevær og airsoft. Luftbanen har elektriske skivetrekk og kan kombineres med flere typer skiver og blinker.

Aldersgrensen på banen er 16 år. Barn kan skyte under oppsyn av foresatt.  Vi har et godt utvalg av utlånsvåpen tilgjengelig.

SHOOTERS LOUNGE

I ’Shooters Lounge’ kan du slappe av før og etter skytingen. I butikken får man kjøpt alt fra sjokolader, brus og kaffe. Vi har et godt utvalg av norske og utenlandske jakt og skyteblader tilgjengelige for våre kunder og medlemmer.

 

SIMWAY SKYTESIMULATOR

Trenger du å trene skyting på bevegelig mål i ro uten rekyl? Ønsker du en god analyse av våpenbevegelsen din for å forstå hvorfor skuddet ikke satt som det skulle? Eller vil du rett og slett teste skyteferdighetene på et av våre arcade games? Oslo Skytesenter har en avansert lasersimulator som gir deg supre muligheter for trening på jakt- og skytesituasjoner! Svenske SimWay har laget en skytesimulator for jegere, sportsskyttere og rekreasjonskyttere hvor man enten skyter med et lasergevær eller lader sitt eget jaktvåpen med en laserpatron. Programmet er laget i samarbeide med det svenske jegerforbundet og gir en realistisk følelse og en realistist skuddreaksjon i viltet. Her kan du velge mellom elg, hjort, villsvin og bjørn med rifle, eller rype, fasan, rapphøns eller ender med hagle. Sportsskyting med hagle er populært. Sammen med svenske OL-sølvmedaljør Håkan Dahlby har SimWay laget flere programmer for Sporting, Skeet, Trap og Doubletrap. Med en tracker på hagleløpet kan du se hvordan du nærmer deg målet og dermed se hvordan du fører våpnet gjennom svingen. Simulatoren har også programmer for IPSC skyting og arcade games.

Åpningstider

Booking

Børsemaker

Kontakt oss

Ledige stillinger