Fordelt på over 2000 m2, er Oslo Skytesenter med sine topp moderne innendørs skytebaner og brede utvalg av utleievåpen, håndvåpen og rifler, Norges største og mest innovative skytesenter.

 

Oslo Skytesenter er også en innholdsrik jakt og våpenforretning med et unikt særpreg. Det finnes et stort utvalg for jegeren og skytteren, god service og en unik kjøpsopplevelse. Butikken har et stort utvalg av jakt og håndvåpen, og et bredt spekter av ammunisjon for jakt og trening. Våpenhvelvet er en opplevelse i seg selv, og kunder kommer langveis fra for å beundre Norges største utvalg av jakt og håndvåpen.

Senteret er åpent for alle!

Pistolbane

Senterets flaggskip er vår topp moderne innendørs pistolbane bestående av totalt 15 standplasser (11 pistolbaner på 25m og 4 stålbaner). Det er installert et ventilasjonsanlegg med høy kapasitet som sørger for et godt inneklima.

Med elektrisk skivetrekk kan du selv bestemme avstand ( 10 – 25 meter). Banene er tilrettelagt for alle håndvåpenkaliber. Vi har også kameraovervåkning av skytebanen som brukes som del av kursvirksomheten, og  som en ekstra sikkerhet ovenfor skytterne. Stålbanen har flere typer stålfigurer tilgjengelig. Aldersgrensen på banen er 18 år.  15 år i følge med foresatt (veileder må ha fullført sikkerhetskurs, være medlem av SOS, eller ha egent skytevåpen). Unikt for Oslo-området kan du skyte på kvelder og i helger hvor andre skytebaner har stengt. Det er åpent 7 dager i uka.

 

Jakt og våpenbutikk

 

Oslo Skytesenter har en rikholdig jakt og våpenforretning med et eksklusivt våpenrom for jakt og pistolskyting. Vi har meget konkurransedyktige priser, god service og gir en unik kjøpsveiledning. Vår policy er «try before you buy». Butikken har et solid utvalg av hånd og jaktvåpen i alle priskategorier. Butikken selger også et bredt spekter av ammunisjon for jakt, trening og konkurranse, og har også et solid sortiment av jakt- og skyterelatert tilbehør. Våpenvelvet på Oslo Skytesenter er i seg selv en opplevelse verdt, og kunder kommer langveisfra for å beundre vårt utvalg av våpen. På veggene henger jaktrifler og hagler på rekke og rad og I glassskuffene ligger pistolene pent presentert. Ønsker du å ta eller kjenne på våre våpen? Vi har et flott eikebord dedikert til produktpresentasjon. Oslo Skytesenter er representant for en rekke kjente merker innen jakt og skyting, ta gjerne en titt på våre agenturer og andre merker: Våre merker

Skytekurs og veiledning

I samarbeid med Stor-Oslo Skyteklubb arrangerer vi jevnlige sikkerhetskurs og veiledningstimer.  Våre erfarne instruktører skreddersyr oppfølgingstimer som passer hvert enkelt skytter. På nettsidens hovedmeny finner du oversikt over aktuelle kurs og oppfølgingstimer. Ta gjerne også en titt på Stor-Oslo Skyteklubbs nettside for info om klubben: https://www.storosloskyteklubb.no/

Simway skytesimulator

Trenger du å trene skyting på bevegelig mål i ro uten rekyl? Ønsker du en god analyse av våpenbevegelsen din for å forstå hvorfor skuddet ikke satt som det skulle? Eller vil du rett og slett teste skyteferdighetene på et av våre arcade games? Oslo Skytesenter har en avansert lasersimulator som gir deg supre muligheter for trening på jakt- og skytesituasjoner! Svenske SimWay har laget en skytesimulator for jegere, sportsskyttere og rekreasjonskyttere hvor man enten skyter med et lasergevær eller lader sitt eget jaktvåpen med en laserpatron. Programmet er laget i samarbeide med det svenske jegerforbundet og gir en realistisk følelse og en realistist skuddreaksjon i viltet. Her kan du velge mellom elg, hjort, villsvin og bjørn med rifle, eller rype, fasan, rapphøns eller ender med hagle. Sportsskyting med hagle er populært. Sammen med svenske OL-sølvmedaljør Håkan Dahlby har SimWay laget flere programmer for Sporting, Skeet, Trap og Doubletrap. Med en sensor påmontert hagleløpet kan du også se hvordan du nærmer deg målet og dermed se hvordan du fører våpnet gjennom svingen. Simulatoren har også programmer for IPSC skyting og arcade games.

Topp moderne innendørs riflebane med elektronisk skivetrekk. Her kan man når som helst skyte inn rifla, presisjonsteste ammunisjon eller rett og slett bare trene med rifla før jakt eller konkurranse. Skivetrekket i taket gjør at man ikke trenger å vente på «klistrepauser» før man får sett skuddene sine, men kan kjøre skiva tilbake når som helst. Man booker banen for en halvtime av gangen, drop inn er også mulig. Foreløpig begrenset oppad til kaliber 30-06.

Skytekino

Oslo Skytesenter kan som eneste skytebane i landet tilby en innendørs skytekino hvor du kan trene med jaktrifle på bevegelige viltmål. Dette er perfekt trening for deg som skal på drivjakt i utlandet og få det beste resultatet!I kinoen skyter du med din egen rifle og ekte skarp ammunisjon på et utvalg simulerte jaktsituasjoner. Både statiske og bevegelige, slik at treningen blir så virkelighetstro som den kan få blitt på en skytebane. Det er smart å øve inn svingen og også kjenne sine begrensinger før man skyter på levende vilt. Det finnes filmer med en rekke ulike viltarter som villsvin, elg, kronhjort, dåhjort, muflon, rådyr, impala, vortesvin og til og med elefant. Dyktige instruktører på senteret hjelper med veiledning i skyteteknikk. Ammunisjon kjøpes på senteret, og det finnes også rifler tilgjengelig for utleie.

Arrangement og events

Hva med å prøve pistolskyting?
Kickstart julebordet, firmafesten, ta med kunder og leverandører, eller kanskje venner og familie på en opplevelse de sent glemmer. Oslo Skytesenter har lang erfaring med skytearrangementer for grupper av personer med eller uten tidligere erfaring. Sammen med en instruktør skytes et program med mye action. Man velger selv hvilket program og hvor kraftige håndvåpen man ønsker, magnumpakkene gir de bredeste glisene!
Åpent for bookinger på hverdager mellom 15:00-21:00 og mellom 11:00-16:00 på lørdager.

Konkurranse

Det holdes jevnlig klubbkonkurranser på skytesentereret i regi av Stor-Oslo Skyteklubb.
Vi har så langt holdt konkurranser i feltskyting og pistolskytegrener tilknyttet Norges Skytterforbund(NSF).

Luftvåpenbane

Nyetablert luftvåpenbane med internasjonal lengde på 10 meter. Banen er tilrettelagt for luftpistoler, luftgevær og airsoft. Luftbanen har elektriske skivetrekk og kan kombineres med flere typer skiver og blinker. Aldersgrensen på banen er 16 år. Barn kan skyte under oppsyn av foresatt.  Vi har et godt utvalg av utlånsvåpen tilgjengelig.