SimWay lasersimulator

Trenger du å trene skyting på bevegelig mål i ro uten rekyl? Ønsker du en god analyse av våpenbevegelsen din for å forstå hvorfor skuddet ikke satt som det skulle? Eller vil du rett og slett teste skyteferdighetene på et av våre arcade games? Oslo Skytesenter har en avansert lasersimulator som gir deg supre muligheter for trening på jakt- og skytesituasjoner!

Svenske SimWay har laget en skytesimulator for jegere, sportsskyttere og rekreasjonskyttere hvor man enten skyter med et lasergevær eller lader sitt eget jaktvåpen med en laserpatron. Programmet er laget i samarbeide med det svenske jegerforbundet og gir en realistisk følelse og en realistist skuddreaksjon i viltet. Her kan du velge mellom elg, hjort, villsvin og bjørn med rifle, eller rype, fasan, rapphøns eller ender med hagle.

Sportsskyting med hagle er populært. Sammen med svenske OL-sølvmedaljør Håkan Dahlby har SimWay laget flere programmer for Sporting, Skeet, Trap og Doubletrap. Med en tracker på hagleløpet kan du se hvordan du nærmer deg målet og dermed se hvordan du fører våpnet gjennom svingen.

Simulatoren har også programmer for IPSC skyting og arcade games.

Prisen for leie er kr 450,- for 1 time

Bestill tid på kundeservice@osloskytesenter.no