Skytedate

Ta med deg kjæresten, kompisen, bestevenninna eller mora di på skytedate. Dette er en definitivt en ice breaker. Instruktøren tar en liten sikkerhetsgjennomgang  i “Shooters Lounge” før dere går ned på skytebanen. Alle pakkene inkluderer instruktør, forbruk av ammunisjon, skiver, leie av våpen, baneleie og annet nødvendig tilbehør. Beregn ca en 1/2 time hos oss.

 

Vi tilbyr følgende pakker:

 

Pistol pakke 1 (Grovpistol 9mm)

Denne pakken starter med finpistol kaliber 22lr. I denne pakken er også inkludert avsluttende skyting med håndvåpen i grovt kaliber, pistol kal. 9 mm. Det er samme kaliber eller størrelse som forsvaret og politiet bruker. Pakken har smell og er spennende. Du kjenner trykket fra grovt kaliber. Anbefales.

Pris pr par. kr 1500,-

 

Pistol pakke 2 (Magnum pistol .357 Magnum)

En oppgradering av pistol pakke 1, her har vi lagt til en 1911 i kaliber .357 Magnum fra Coonan! .357 Magnum er den raskeste av alle vanlige fabrikks ammunisjons typene til Pistol.

Pris pr par. kr 2000,-

 

Pistol pakke 3 (Desert Eagle .44 Magnum)

Det grommeste pakken dere kan velge! Dette er et must for alle gamers eller film freaks… Her skyter vi med kaliber 22lr, 9mm, .357 Magnum og avslutter med den legendariske Desert Eagle i .44 Magnum

Pris pr par. kr 2500,-

 

Revolver pakke 1 (Magnum .357)

Meget spennende pakke der vi tar i bruk revolver kaliber .357 Magnum. Vi starter med finpistol kal 22lr fortsetter med pistol i 9mm og avslutter med revolver .357 Magnum. Spektakulært! Her får dere virkelig noe å snakke om etterpå.

Pris pr par. kr 2000,-

 

Revolver pakke 2 (Dirty Harry)

Her har du den ultimate revolver pakken – hele veien opp til den legendariske .44 Magnum. Udødeliggjort av Clint Eastwoods rolle som Dirty Harry.

Dette er oppgraderingen av revolver pakke 1, her skyter du med 22lr, 9mm, .357 Magnum og .44 Magnum!

Make my day!

Pris pr par.  kr 2500,-

 

EXTREME PAKKE! (Christoffers Spesial)

Dette pakket burde ikke finnes… Men Christoffer ville ha det så da finnes det.

Etter en rask test skyting med finkaliber .22 pistol går vi direkte til .357 Magnum i både revolver og .357 Magnum pistol.

Så oppgraderer vi til .44 Magnum i klassisk revolver og Legendariske Desert Eagle. Dette burde være nok, men det er det ikke… vi kommer til å avslutte med 460 MAGNUM. Det er den kraftigste revolveren man har i Norge.

(Denne pakken er ikke anbefalt til førstegangs skyttere)

Pris pr par.  kr 3000,-

 

«Magnum»: Ordinærprogrammet ferdig og du vil prøve mer? Eller kraftigere? Det er mulig det med vårt magnumtillegg: pris kr 300,- pr serie.