Skytedate

Ta med deg kjæresten, kompisen, bestevenninna eller noen andre du vil dele en heftig opplevelse med på skytedate. Dette er en definitivt en icebreaker. Instruktøren tar en liten sikkerhetsgjennomgang  i “Shooters Lounge” før dere går ned på skytebanen. Alle pakkene inkluderer instruktør, forbruk av ammunisjon, skiver, leie av våpen, baneleie og annet nødvendig tilbehør. Beregn 30-60 minutter hos oss avhengig av hvilken pakke du velger. Vi har pakker som passer alle ambisjonsnivå. Alt fra litt forsiktig til det heftigste du kan skyte med i Norge.

Vi tilbyr følgende pakker:

Pistol pakke 1 (Grovpistol 9mm)

Denne pakken starter med finpistol kaliber 22lr og fortsetter med avsluttende skyting med håndvåpen i grovt kaliber, pistol kaliber 9mm. Det er samme kaliber eller størrelse som forsvaret og politiet bruker. Pakken har smell og er spennende. Du kjenner trykket fra grovt kaliber.

Pris pr par. kr 1500,-

Pistol pakke 2 (Enda grovere pistol)

En oppgradering av pistol pakke 1. Her har vi lagt til den legendariske 1911 pistolen i kaliber 45 ACP! Kanskje den meste kjente av alle pistoler. Vi starter med fin pistol kaliber 22lr og fortsetter med 9mm pistol, som er samme kaliber størrelse som politiet og forsvaret bruker, og deretter med enda større kaliber i 1911 pistol kaliber 45ACP. Tøft! Denne pakken kommer du til å like!

Pris pr par. kr 2000,-

 

Pistol pakke 3 (Desert Eagle .44 Magnum)

Den heftigste pistolpakken dere kan velge! Dette er et must for alle gamere eller filmelskere. Her skyter vi med pistol i kaliber 22lr, pistol i kaliber 9mm, Pistol i .45 ACP og avslutter med den legendariske pistolen Desert Eagle i kaliber 44 Magnum.

Pris pr par. kr 2500,-

Revolver pakke 1 (Magnum .357)

Meget spennende pakke der vi tar i bruk revolver kaliber .357 Magnum. Vi starter med finpistol kaliber 22lr, fortsetter med pistol i kaliber 9mm og avslutter med revolver i kaliber .357 Magnum. Spektakulært! Her får dere virkelig noe å snakke om etterpå.

Pris pr par. kr 2000,-

 

Revolver pakke 2 (Dirty Harry)

Her har du den ultimate revolver pakken – hele veien opp til den legendariske .44 Magnum. Udødeliggjort av Clint Eastwoods rolle som Dirty Harry.
Dette er oppgraderingen av revolver pakke 1, her skyter du med pistol i kaliber 22lr, pistol i kaliber 9mm, revolver i kaliber .357 Magnum og revolver i heftige kaliber .44 Magnum!
Dette er en topp, adrenalinfylt og spennende opplevelse.

Make my day!

Pris pr par.  kr 2500,-

EXTREME PAKKE! (Christoffers Spesial)

Denne pakken burde ikke finnes… Men Christoffer ville ha det så da finnes den.
Etter en rask test skyting med 22lr pistol går vi direkte til revolver i kaliber .357 Magnum. Så oppgraderer vi til .44 Magnum i klassisk revolver og Legendariske Desert Eagle også den i kaliber 44 Magnum. Dette burde være nok, men det er det ikke… vi kommer til å avslutte med 2 skudd kaliber  .460 magnum. Det er den kraftigste revolveren man kan kjøpe i Norge. Denne snur alle hoder på pistolbanen! Du glemmer ikke at du har vært på skytesenteret etter dette!

(Denne pakken er ikke anbefalt til førstegangs skyttere)

Pris pr par.  kr 3000,-

Ekstra skyteserie:

Etter at det ordinære programmet er ferdig og du vil prøve mer? Eller kraftigere? Det er mulig det med ekstraserie: pris kr 300,- pr serie. Du kan f.eks skyte med Smith & Wesson .460 Magnum, den kraftigste revolveren du får kjøpt, eller kanskje du har lyst til å prøve hurtigskyting med 9mm pistol. Det meste er mulig!