NORGES FØRSTE INNENDØRS SKYTEKINO!

OSLO SKYTESENTER kan som eneste skytebane i landet tilby en innendørs skytekino hvor jegere og skyttere kan trene med sine skarpe rifler på bevegelige viltmål og ulike sportsskyttegrener! Dette er perfekt trening og oppkjøring for deg som skal på en drivjakt for første gang, har lett for å skyte for langt bak på elgen eller bare vil vedlikeholde ferdighetene!

I kinoen skyter du med din egen jaktrifle og med skarp ammunisjon slik at treningen blir så realistisk som den kan få blitt. Du får øvd inn dynamikken i skyting på bevegelige mål og kjent rekylen i skuddet på samme måte som i en jaktsituasjon. Ammunisjon kan kjøpes i vår butikk. Vi har et stort utvalg av trenings- og jaktammunisjon av flere fabrikater. Oslo Skytesenter har også rifler tilgjengelig for utleie for deg som ikke har kjøpt din egen jaktrifle enda, eller bare vil prøve noen nytt. Du kan leie boltrifler, rettrekker eller halvautomatisk rifle.

Kinoen har også flere morsomme programmer for sportsskyttere og pistolskyttere! Både statiske og dynamiske filmer med poppere, dueller med mer. Mye morro for deg som skyter med pistol og revolver også!

Skytekinoens åpningstider følger butikkens åpningstider. Unikt for Oslo-området kan du skyte på kvelder og i helger hvor andre skytebaner har stengt. Vi holder åpent 7 dager i uka.

 

Kinoen leies ut på timesbasis til grupper på 1-5 personer. Prisene er som følger:

kl 1200 – 1700: kr 1400,- pr time pr gruppe.

kl 1700 – 2100: kr 1900,- pr time pr gruppe.

helger kr 1900,- pr time pr gruppe.

Vi tar imot drop-in i skytekinoen når den ikke er booket. Pris kr 690,- pr pers. pr time.

Produkteksempler fra butikken som drivjaktsjegeren trenger: