Skytekurs pistol viderekommende & politi

Oslo Skytesenter legger ned driften og vi tilbyr dessverre ikke denne type arrangementer lenger.

Oslo Skytesenter tilbyr skytekurs, instruksjon for aktive pistolskyttere, for polititjenestemenn/-kvinner og for politistudenter som vil bli bedre skyttere!

 

Vi tilbyr kurs for skyttere som har skutt en stund og ønsker å løfte sine ferdigheter til et nytt nivå. Kursene er i utgangspunktet satt opp for en kandisat (1:1), men kan også gjennomføres med 2 kandidater.  Kursene tilpasses den enkelte skytter.

NB: Dette er ikke et nybegynner-/tilpasningskurs.  Skal du starte helt fra begynnelsen, se Sikkerhets-/Nybegynnerkurs. Politistudenter som vil bli medlem i klubben for egentrening, se Spesialtilbud for politistudenter

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyr følgende:

  1. Politikurs.
    • Dette er privattime for deg som er politi og skal trene spesifikt for politiets godkjenningstest, oppskyting. Instruktøren er selv en meget habil skytter og politikvinne. Det er ingen krav til medlemsskap i skytterklubb. Varighet 2 timer. Pris 2390,- pr. pers. (1:1).
      Kursdatoer finner du og booker du under «Ledige Kurs», link under
  2. Pro-kurs.
      • Dette er individuell skyteinstuksjon 1:1 med en av våre instruktører som hjelper deg med å gripe pistolen riktig, korrigere feilene dine, får deg bedre samlet i senter og på kortere skytetid. Instruktøren hjelper deg med å tenke på de rette tingene som gjør deg tryggere på skytebanen og gir deg bedre resultater i konkurranser. Kursene settes opp på onsdager og torsdager etter avtale.

 

Kjekt å ha for pistolskytteren!