Smith & Wesson

Smith & WessonSmith & WessonSmith & WessonSmith & Wesson

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du kjøpe, få eller arve Smith & Wesson eller annet skytevåpen, må du først søke om tillatelse hos politiet. Dette gjelder også registreringspliktige våpendeler, som for eksempel løp. Informasjon om hva som er registreringspliktig kan du finne i Lov om skytevåpen og ammunisjon (våpenloven). Slik søker du:

  • Søknadsskjemaet “Søknad om tillatelse til å erverve og inneha skytevåpen og våpendeler” finner du på nærmeste politistasjon
  • Ha med gyldig legitimasjon med bilde
  • Ha med bekreftelse på at du har et våpenskap
  • På politiets nettsider finner du oversikt over hvilke vedlegg du må ha til søknaden
  • Lever søknaden til våpenkontoret i politidistriktet ditt

Oslo Skytesenters nettbutikk sender SMith & Wesson og andre våpen over hele landet. Når du kjøper våpen med hjemlevering, må vi først få tilsendt din godkjente ervervstillatelse per post (komplett hvit, gul og blå del), samt kopi av identifikasjon med bilde. Dette sendes til:

Oslo Skytesenter AS

Haavard Martinsenvei 5

0978 Oslo

Våpen produsert av Smith & Wesson

Smith & Wesson er en amerikansk våpenprodusent, som hovedsakelig lager håndvåpen. De er mest kjent for sine revolvere, men lager også pistoler og rifler. I Oslo Skytesenters nettbutikk finner du produkter fra den aller nyeste Smith & Wesson M&P-serien. Sjekk for eksempel ut M&P9 M2.0 Compact 4” 15rd magasin. Vi fører også den populære Smith & Wesson 460 XVR Hunter 14” med kaliber .460.

Husk å ta godt vare på din Smith & Wesson slik at den holder seg like godt år etter år. Her finner du vårt utvalg av våpenpleie.

Det er også mulig å få kjøpt Smith & Wesson og andre våpen brukt. Noen gode råd ved bruktkjøp kan være å sjekke våpennummeret på våpenet hos politiet, og få en børsemaker til å vurdere kvalitet og slitasje.

Våre kompetente ansatte er alltid tilgjengelig for råd og veiledning på senteret. Ta gjerne kontakt med oss, enten du er en erfaren våpenentusiast eller nybegynner i våpensport.

Velkommen til vår flotte pistolbane

Oslo Skytesenters flaggskip er vår topp moderne innendørs pistolbane, som består av 11 pistolbaner på 25 meter, og 4 stålbaner. Banen er tilrettelagt for alle håndvåpenkaliber, helt opp til Smith & Wesson .460 og .500. Med vårt unike elektroniske skivetrekk kan du selv bestemme lengden på banen. Vi har også kameraovervåkning på skytebanen, som brukes som en del av kursvirksomheten og som en ekstra sikkerhet overfor skytterne. På stålbanen kan du leie selvanvisere og duelltre. Vi har også et stort utvalg av utleievåpen fra Smith & Wesson og andre produsenter, og vi selger ammunisjon på stedet.

Som eneste skytebane i Norge tilbyr vi innendørs skytekino. På skytekinoen kan man trene med rifle eller håndvåpen på lerret med bevegelige eller statiske mål. Du kan skyte med din egen jaktrifle med skarp ammunisjon, slik at treningen blir så realistisk som mulig. Les mer om skytekinoen her.

På senteret arrangerer vi jevnlig sikkerhetskurs og veiledningstimer i samarbeid med Stor Oslo Skyteklubb. Skyting er en sport som stiller strenge krav til sikkerhet, og etter kurset vil deltakerne være i stand til å håndtere håndvåpen på en sikker og forsvarlig måte. Her kan du lese mer om aktuelle kurs, og melde deg på.

Våpenhvelv

Entusiastiske skyttere og andre interesserte kommer langveisfra for å se Oslo Skytesenters våpenhvelv. På veggene henger jaktrifler og hagler på rekke og rad, og i glasskuffene ligger pistolene pent presentert. Hvis du ønsker å kjenne på våpnene, har vi et flott eikebord dedikert til produktpresentasjon. Velkommen skal du være!

Åpningstidene våre finner du her.