Spesialtilbud for politistudenter:

Vi tilbyr medlem / tilpasningskurs for politistudenter. Kursene er lagt opp for tilvenning til sikkerhetsrutiner på sivile skytebaner og inneholder både lett teori og skyting. Kurset gjennomfløres med en av Oslo Skytesenters instruktører. Etter kurset er du som politistudent opptatt som medlem i Stor-Oslo Skyteklubb og kan trene regelmessig på Oslo Skytesenter. Kurset passer for studenter i 1., 2. og 3. årstrinn. Studiebevis fra Politihøyskolen forevises ved første kursdag. Kursene våre er lagt opp for å gjøre deg tryggere på våpenhåndtering, bli en bedre skytter og bestå oppskytningsprøven! Dere vil på kurset skyte med en rekke ulike kaliber. Utover medlemskurset tilbys også individuelle protimer. Se egen side for dette: Skytekurs viderekommende og politi

Priser:

Medlems/tilpassingskurs kr 1200,- tar ca 2 timer (ordinær kursavgift kr 2690,-)

Rabattert pris på årsmedlemsskap kr 1195,- (ordinær pris kr 2195,-)

Gratis leie av pistol, hylster og lykt (verdi kr 165,- pr gang). Eget våpen kan benyttes hvis du har dette i privat eie.

Baneleie, ammunisjon og skyteskive tilkommer på ordinære treninger, men er inkludert i kurset.

Kontakt oss på kundeservice@osloskytesenter.no eller book direkte i vår bookingportal. Velg den datoen og klokkeslettet som passer deg og bekreft nederst på siden. Send oss gjerne en e-post med hvilket program / kaliber du skyter.

Kjekt å ha