Oslo Skytesenter legger ned driften og vi tilbyr dessverre ikke denne type aktiviteter lenger.

Spesialtilbud for politistudenter og politi med liten skyteerfaring:

 

 

Vi tilbyr medlem-/nybegynnerkurs for politistudenter. Dette er et kurs for politifolk med liten skyteerfaring og deg som er elev ved politihøyskolen og vil drive egentrening etter kurset  for å bli en bedre og tryggere pistolskytter.

Kurset ligner våre ordinære sikkerhets-/nybegynnerkurs, men er rettet direkte mot deg som fremtidig politi. Kursene er lagt opp for tilvenning til sikkerhetsrutiner på sivile skytebaner og inneholder både lett teori og skyting. Her lærer du å bli sikker på banen, bruke riktig grep på pistolen, bli kvitt uvaner og feil. Etter kurset blir du tatt opp som medlem  i Stor-Oslo Skyteklubb og du kan da komme på pistolbanen og trene individuellt på lik linje med Stor-Oslo Skyteklubbs øvrige medlemmer.

Kurset gjennomføres med en av Oslo Skytesenters instruktører. Vi skyter med 22lr finkalibret pistol og revolver i tillegg til 9mm pistol.

Kurset passer for studenter i 1., 2. og 3. årstrinn og for politifolk med liten skyteerfaring. Studiebevis fra Politihøyskolen forevises ved første kursdag.

Utover medlemskurset tilbys også individuelle protimer. Disse er ment for deg som har mer skyteerfaring og er rettet mot å bestå politiets oppskytingskrav. Se egen side for dette: Skytekurs viderekommende og politi

Priser:

Medlems/tilpassingskurs kr 1290,- tar ca 2 timer (ordinær kursavgift kr 2690,-)

Rabattert pris på årsmedlemsskap kr 1299,- (ordinær pris kr 2299,-)

Baneleie, leie av våpen, ammunisjon og skyteskive tilkommer på ordinære treninger, men er inkludert i kurset.

 

Kjekt å ha