Utdrikningslag

Uten navn-1
20180526_112205_2

Oslo Skytesenter legger ned driften og vi tilbyr dessverre ikke denne type arrangementer lenger.

Oslo Skytesenter har lang erfaring med utdrikningslag. Som oftest holder man utdrikningslaget før senterets åpningstid. Send oss en e post om det er ønskelig. Et skyteevent hos oss, setter fart i utdrikingslaget. Man starter som regel dagen først hos OSS, og da før eventuelt alkoholinntak. Av erfaring kjenner ikke alle hverandre like godt. Etter skyting med skikkelig trøkk går samtalen lett. Dette er en skikkelig Icebreaker, og det blir alltid stor stemning! Etter endt arrangement er stemningen høy, og man får den starten på dagen man ønsker seg. Kostyme er lov!

Forutsetninger

Ingen alkohol før skyting.

Varighet

For inntil 15 personer er arrangementet beregnet å vare i en klokketime, med flere deltakere kan man regne med noe ekstra tid.

Grovpistolpakke

Etter en kort sikkerhetsgjennomgang, skyter alle noen serier med finpistol kaliber 22lr og avslutter med en serie revolver i kaliber .38 Spesial. Dette er samme kaliber som politiet brukte tidligere. Bruden/brudgommen fortsetter å skyte alene mens utdrikningslaget ser på. Den som drikkes ut får skyte en dobbel hurtigserie med 9mm grovpistol(samme som politi og forsvaret bruker) og en serie med revolver i kaliber .357 Magnum.

Pris

Kr. 490,- pr. pers inntil 10 pers.

Kr. 450,- ved 11 pers eller flere.

Kr. 1500,- i tillegg for den som drikkes ut.

Alle får tilbud på banen om å skyte brud eller brudgomsprogrammet for kr 300,- pr pers.

Magnumpakke

Denne pakken inkluderer i tillegg til grovpistolpakken en serie med kraftig revolver i kaliber .357 Magnum. Denne sparker godt fra seg og gir skikkelig “trøkk”. Veldig spennende! Den som drikkes ut får skyte en dobbel hurtigserie med 9mm pistol (samme som politi og forsvaret bruker) og avslutter med en superheftig serie revolver .44 Magnum. Dette er et utdrikningslag man ikke glemmer! Dette er den mest populære pakken!

Pris

Kr. 590,- pr. pers inntil 10 personer.

Kr. 550,- ved 11 pers eller flere.

Kr. 1500,- i tillegg for den som drikkes ut.

Alle får tilbud på banen om å skyte brud eller brudgomsprogrammet for kr 300,- pr pers.