Våpenbutikk

Blant Oslo Skytesenters skytebaner, skytekino og andre tilbud finner du også en rikholdig våpenforretning, med det vi tror er Norges største utvalg av jakt- og konkurransevåpen.

I våpenforretningen blir du møtt av ansatte som har lang og bred erfaring med de fleste typer jakt, alt fra tradisjonell jakt i Norge til jakt i Afrika. Butikken byr på et stort utvalg av jaktvåpen fra de fleste kjente merker, og er også importør av merker som Thompson, Mossberg og Kimber. Erfarne fagfolk kan montere og klargjøre våpenet for deg , slik at alt er klart til jaktsesongen. Dette er også den eneste jakt- og våpenforretningen i Norge som har en egen innendørs skytebane. Og det kommer med noen klare fordeler. På den topp moderne riflebanen, som har elektronisk skivetrekk, kan kundene skyte inn jaktrifla, presisjonsteste ammunisjon og trene på treffsikkerheten i påvente av jaktsesongen. De erfarne instruktørene hjelper deg med å stille inn siktet og andre nødvendige justeringer. Her kan du også registrere obligatoriske treningsskudd til storviltprøven.

 

Våpenrommet.

Det eksklusive våpenrommet er vår stolthet. Her finner du et solid utvalg av jakt- og konkurransevåpen i alle priskategorier. Våpenvelvet er i seg selv en opplevelse verdt, og kunder kommer langveisfra for å beundre vårt utvalg av våpen. På veggene står rifler og hagler på rekke og rad og i glasskuffene ligger pistolene pent presentert. Ønsker du å se nærmere på våre våpen? Vi har et flott eikebord dedikert til produktpresentasjon.

Butikken, med rikt utvalg av utstyr og tilbehør.

5.11 klær og utstyr.

Hørselvern, skytebriller og ryggsekker.

Optikk og rifleammunisjon til jakt, trening og konkurranse.

Pistol og hagleammunisjon.