Våpenkjøp på nett

Oslo Skytesenter har kanskje Norges største utvalg av våpen til jakt, trening og konkurranseskyting. Bare i vårt våpenrom har vi over 300 rifler, hagler, pistoler og revolvere til utstilling.

I tillegg til dette har vi mye på lager for å sørge for at våre kunder slipper å vente på lange leveringstider. Vi vil gjerne at våpenhandel på nett skal være like enkelt og problemfritt som å handle i vår butikk i Oslo.

Bestilling og våpensøknad.
Når du skal handle våpen i vår nettbutikk bestiller du som normalt i nettbutikken, du kan velge flere betalingsalternativer, både kort, faktura, avdrag og Vipps.

Når bestillingen er gjort sender du din innvilgede våpensøknad eller søknader til  vår postadresse: Oslo Skytesenter AS, Haavard Martinsens vei 5, 0978 Oslo. Husk å legge ved kopi av legitimasjon. Bankkort med bilde, førerkort eller pass. Når vi har mottatt dette fyller vi ut vår del av søknadspapirene og sender deg våpen med den blå gjenparten fra våpensøknaden. Den blå gjenparten er ditt midlertidige våpenkort til du får tilsendt våpenkortet fra politiet.

Lurer du på hvordan du fyller ut våpensøknaden, les vår fullstendige guide om våpensøknad: Våpensøknad

Er du i tvil om hvilket håndvåpen eller jaktvåpen du skal kjøpe kan du lese hva vi har skrevet om Jaktrifle eller håndvåpen

Se vårt utvalg av våpen her: Våpen

Vi har også et godt utvalg av bruktvåpen som du kan se her: Bruktvåpen

Husk å bestille ammunisjon og eventuelle andre ting du trenger også!

Luftvåpen.
Vi selger også luftvåpen, for å kjøpe luftpistol eller luftgevær må man være 18 år.

Se vårt utvalg av luftvåpen her: Luftvåpen